Organisatie

Wie zijn wij?

StaffordTimes bestaat uit een groep vrijwilligers die elk jaar een leuke, gezellige en sportieve dag voor alle liefhebbers van de American Staffordshire Terrier en de Staffordshire Bull Terrier organiseren.

Waar staan we voor?

Mensen die nog nooit een show gelopen hebben en toch hun hondje willen laten keuren kunnen dit op StaffordTimes doen. Bij deze shows hoef je geen perfecte handler te zijn en je hond hoeft niet perfect te lopen. Er worden lagere eisen gesteld dan op een officiële FCI show. Zo maak je zelfs als niet ervaren handler toch kans op een plaatsing. Dit geldt ook voor de sportactiviteiten. Jij en je hond(en) hoeven geen ervaren sporters te zijn om mee te kunnen doen of kans te maken op een plaatsing. We willen iedereen de kans geven om mee te kunnen doen en/of het eens uit te proberen.

Wat bieden we aan?

  • Showen – Op onze shows wordt meer rekening gehouden met het feit dat je nog niet zo ervaren bent met het zogenaamde voorbrengen van de hond. Ook honden met een schoonheidsfoutje zijn welkom. Je krijgt een keurrapport mee naar huis en de beste 3 honden per klasse/leeftijdsgroep krijgen een beker.
  • Sporten – er worden demo’s gegeven, try outs en er is een racebaan met tijdwaarneming. Iedereen is welkom om mee te doen of het eens uit te proberen.

Wat is er nog meer?

Op de StaffordTimes evenementen zijn diverse winkeltjes aanwezig met allerlei leuke en nuttige hondenartikelen. Ook is er een fotograaf aanwezig die, tegen een vergoeding, een prachtige foto kan maken van uw Stafford(s).

Wil je helpen?

Vrijwilligers zijn erg belangrijk om het evenement soepel te laten verlopen. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken. Je kunt hierbij denken aan het schrijven in de verschillende klassen, mensen te woord staan die er voor het eerst zijn of vragen hebben, parkeerwacht, verzorging van de lunch voor de vrijwilligers etc. Lijkt het je leuk om het team te komen versterken meld je dan aan via het contactformulier.

https://www.facebook.com/StaffordTimes/